20
Darth Galactus
STEAM_0:1:167909151
Grałem tylko 1.5 lat na serwerze TTT Nexusproject w roli Headadmina. Poza wykonywaniem swoich codziennych obowiązków, regularnie grałem na serwerze jako normalny gracz.
Swoją historię rozpocząłem 12.02.2016 roku, kiedy to otrzymałem rolę administratora serwera społeczność w grze Team Fortress 2. Jako administrator zostałem do samego końca serwera, aż został zamknięty 14.05.2017 roku przez właściciela.
Kolejno 14.03.2017 roku kupiłem na serwerze SCP Containment Breach rangę moderatora na Drzewkarni za 20 zł psc :>. Ranga miała mi zostać odebrana 2 dni później, natomiast ostatecznie do tego nie doszło, ponadto dostałem awans do admina za ponad przeciętne wykonywanie swoich obowiązków. Po 2 miesiącach zdecydowałem się zrezygnować z tej posady ze względu na zamknięcie serwera 2 później przez właściciela. Powodem była toksyczna społeczność i braki kadrowe w administracji serwera, ale tak naprawdę właściciel poszedł na studia i nie chciało mu się tym wszystkim zajmować.
7.01.2018 roku zapisałem się na administratora serwera GtaRP, gdzie spędziłem 3 lata stale awansując do najwyższej rangi, czyli właściciela za swoje zasługi i zaangażowanie w projekt. W administracji zostałem do samego końca, czyli zamknięcia owego projektu przez założyciela, jak i jednocześnie dewelopera, gdyż rozpoczynał w tamtym czasie studia doktoranckie i nie miałby czasu na wspieranie trybu aktualizacjami.
W wakacje 2019 roku rozpocząłem współpracę ze strefągier na serwerze Breach #2, gdzie zapisałem się na operatora serwera. Z czasem za swoje zasługi otrzymałem awans na moderatora, a jeszcze w swoim czasie miałem zostać awansowany na admina, ale wziąłem udział w masowej rezygnacji 31.12.2019 roku ze względu na kłamstwa zarządu wyższego szczebla i obietnice zmian, które nigdy nienadeszły.
W późniejszym czasie postanowiłem powrócić do Garry's Moda i złożyłem podanie na administratora SCPRP na serwerowni NexusProject, czyli społeczności bricza, która wyłamała się ze strefygier. Podczas 2-tygodniowej służby nic nie zdążyliśmy wprowadzić, gdyż serwer zmarł, a ja zostałem w administracji serwerowni na posadzie moderatora Discorda i właśnie czekałem na nowy projekt...
W połowie wakacji 2021 roku azus wypuścił swój autorski tryb TTT, na którym zostałem Headadminem i dostałem zadanie zbudowania administracji od zera. Od tego momentu na serwerowni zajmowałem szczególne stanowisko, gdyż byłem nieoficjalnym właścicielem serwerowni NexusProject i rozbudowywałem nie tylko tylną część serwera TTT, ale również deweloperką Discorda. Po jakimś czasie mojej kadencji, moja współpraca z serwerownią została przerwana przez moje matury i później zerwana z inicjatywy właściciela. Owa serwerownia jest jedynym miejscem, gdzie zrezygnowano z moich usług, ale z tego co słyszę, po moim odejściu serwerownia zalicza regularny regres, więc dało mi to motor napędowy do kontynuowania ścieżki, którą obrałem.
Od czerwca 2023 roku szukałem pracy w internecie, gdyż chciałem się mimo wszystko dalej rozwijać i udało mi się to osiągnąć. Do dzisiaj pracuję na stanowisku administratora sieci internetowej w kilku spółkach dzieląc się swoim doświadczeniem z innymi, więc można powiedzieć, że dzięki doświadczeniu z bricza zarabiam pieniądze.
(Nie wspomniałem o wielu innych sytuacjach, w których zyskałem rangę z uprawnieniami, ale stwierdziłem, że oszczędzę wasze oczy i nie będę robić ściany tekstu, bo i tak tego nikt nie przeczyta.)
Składam owe podanie na administratora serwera TTT, ponieważ jestem bardzo zainteresowany samym trybem gry w Garry's Modzie, jednakże moje zainteresowanie wynika bardziej z podziwu i ambicji ze strony właścicieli serwera. Wiele osób nie zdaje sobie sprawy z tego, jak bardzo użyteczna, jak i potrzebna jest rola administratora, który będzie przesiewał graczy tych normalnych z bardziej zbliżającymi się do granicy patologii i nonsensu. Tym bardziej iż jakkolwiek serwer by dobrze nie wystartował, nie będzie on wolny od słabości. Często administratorzy poświęcają się szeroko zakrojonym planom, przez co łatwo im przeoczyć problemy u ich zawsze niepozornych źródeł. Osoby, które zdają sobie z tego sprawę są bardzo pożądani wśród pracodawców, ponieważ taka choroba może być śmiertelna tak dla administracji, jak i społeczności, przez co owe jednostki są niezbędne do wykorzenienia tych i podobnych problemów oraz niebezpieczeństw, które mogą przysłużyć się erozji serwera. Jestem przekonany, że przyszli kandydaci na administratora będą podejmowali służbę motywowani chciwością i egoizmem, niektórzy ze strachu lub z nudów, a mimo wszystko wszyscy będą aspirować do bezgranicznej władzy. Ja chciałbym wnieść ów standard na wyższy poziom, niż dotychczas i pragnę zaoferować swoją lojalność. Z doświadczenia wiem, że osoba, która nic nie potrafi, ale jest lojalna odznacza się większą efektywnością i wydajnością w porównaniu do osoby, która wszystko potrafi, ale w chwili próby, zawahałaby się. Chcę zaoferować swoje wsparcie dla serwera, nie tylko likwidując problemy, ale również, dodając impuls zarówno dla administracji tak dla społeczności, aby w chwili owej próby obronili dobre imię serwera. Moja lojalność ideałom płynącym z inicjatywy właścicieli pomogłaby mi osiągnąć zamierzone cele, dlatego właśnie tę lojalność oferuję serwerowi.
Z poważaniem, Shepherd.
Jakbyś więcej grał to byśmy się zastanowili, tymczasem podanie odrzucone, pozdrawiam.